Nieuwe Maan

Afgelopen Volle Maan mocht ik oude patronen doorbreken, bij Nieuwe Maan ging ik diep naar binnen om alle veranderingen in mij te integreren. Zodat ik kan helen, er is altijd zoveel in mij te helen. Stukken waar niemand iets aan kan doen of mee te maken heeft… Soms heeft iemand iets in mij “getriggerd”, daar kan ik diegene alleen maar dankbaar voor zijn! Het leven blijft zo leerzaam.

De maand juni was prachtig maar wel vrij fris. Ik heb mij verwonderd over alle prachtige gele bloemen die er dit voorjaar allemaal geweest zijn. Eerst het voorzichtige klein hoefblad in de bermen, het speenkruid kwam ook al snel te voorschijn. In de natuur lijkt alles zo mooi op elkaar afgestemd want toen kwam het koolzaad, daarna de paardenbloemen, boterbloemen. Perfecte timing zodat we kunnen blijven genieten van helder stralend geel. Nu dansen er weer een ander soort paardenbloem-achtige in de wind… de natuur blijft een feestje en geeft mij veel kracht! Geel is natuurlijk ook een krachtige kleur van ons derde chakra, de zonnevlecht waar onze wil mee verbonden is. Zo haal ik veel kracht uit de natuur, dit wil ik graag met JOU delen…

Vanaf 1 juli bied ik “Krachtwandelingen” aan in de omgeving van Epe, Gelderland! Ik heb er veel zin in, misschien zie ik je daar?

boterbloemen 3

boterbloemen

 
Pluizen bol paardenbloem

Pluizen bol paardenbloem

Gele pracht

Gele pracht

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *