Lente equinox viering

De drums worden weer gebruikt, wat ben ik dankbaar dat dit weer mogelijk is. Dit gaan we vieren op een hele speciale plek, vier je mee?

Lente equinox viering

 

zondag 20 maart organiseren wij (Hendrik en Petra) een “Lente equinox viering” bij Oost Raven in Epe.

 Vanaf 14 uur ben je van Harte welkom, we verzamelen in het Ravennest waar we met een drumcirkel zullen beginnen. Tijdens de drumcirkel word je lekker geaard en kan je alles van de winter los trillen wat je niet langer nodig hebt. De drumcirkel wordt geleid door Petra Anjani Moonflower.

 

Vervolgens maken we een wandeling van ongeveer een uur. We willen stilstaan bij een tumuli (grafheuvel) om onze voorouders te eren. Graag vertellen we jullie dan meer over een nalatenschap van onze voorouders die deze streek uniek maakt in de wereld. Vervolgens bezoeken we een heilige bron en brengen onze groet aan een magische oude eik. Misschien nodigt de energie van de lente je uit om een stukje op blote voeten lopen. Bij voldoende tijd is het de moeite waard om een sprengenkop te bezoeken. Aan de vele waterlopen dankt de streek namelijk zijn eeuwenoude naam van ‘Apa’, het huidige Epe.

 

Terug bij Oost Raven bouwen we met elkaar een ceremonieel vuur waarbij Hendrik met ons een Saywa zal doen. Dit is een zuil van energie die we, gesteund door de lente kracht van de Aarde vanuit haar binnenste zullen gaan oprichten.

 

Na afloop is er een lentesoep.

 

Kosten           €15,00 pp

Adres             centrum ‘Oost Raven’, Oost Ravenweg 5 in Epe

Tijd                 start 14.00 einde rond 18.00 uur of wanneer het vuur gedoofd is

 

Aanmelding via de mail: petrastaal@blauweveer.nl

 

Heb je vragen neem dan contact op met Petra via: 0653612782.

 

Als je met openbaarvervoer komt kunnen we vanaf station t’Harde carpoolen of je belt de regiotaxi minimaal 1 uur van te voren 0900-0276.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *