Planetendans en vrouwencirkel

Wat was het mooi, gisteren stonden de planeten Saturnus, Jupiter, Mars, Mercurius en Venus in een lijn! De energie voelde ik om 6.15 uur al, ik ben opgestaan en heb een korte wandeling gemaakt om te genieten van dit bijzondere schouwspel in het veld. Helaas waren er wel wat wolken waardoor Venus niet te zien was. Jammer maar misschien wel typerend voor deze tijd, het vrouwelijke blijft vaak verborgen in ons. Natuurlijk kan je aan de buitenkant wel zien dat we vrouwen zijn maar hoe brengen we onze vrouwelijke energie de wereld in? Onze creativiteit, onze gevoeligheid, is daar ruimte voor? Maak jij daar ruimte voor? Daarom vind ik het zo leuk dat ik weer vrouwencirkels ga geven, daarmee maken we het vrouwelijke in ons wakker wat we vervolgens mee naar huis nemen en kunnen toepassen. Door elke week een vrouwencirkel te organiseren kan je er weer op terug komen maar….. de vrouwencirkel kan natuurlijk ook heel anders gaan! De niet zichtbare planeet Venus is alleen maar een teken aan de wand. Tijdens de vrouwencirkel is er ruimte voor alles wat een ieder wil inbrengen, ik ben benieuwd en heb er nu al zin in.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *