Wintertijd, een voorzichtige nieuwe start?

Wat leven we in bijzondere tijden…..

Dit najaar en deze winter heb ik veel meegemaakt. Het is teveel om het allemaal te beschrijven maar in vogelvlucht zal ik de komende tijd korte verslagen hier plaatsen. In elk geval ben ik ongelofelijk dankbaar dat het wat beter met mijn been gaat!!! Zelfs zo goed dat ik het gevoel heb dat ik binnenkort weer wat activiteiten ga organiseren. Hier word ik zo blij van.

In maart ga ik weer starten met vrouwencirkels. De laatste tijd kreeg ik hier een aantal vragen  over. In november ben ik voor de eerste keer in het thuisland van mijn Teacher geweest. Hier organiseert de gemeenschap elke maandagavond een Vrouwencirkel. Hier wil ik me graag mee verbinden. Vanaf maandag avond 7 maart is mijn woonkamer de plek waar we samen komen. Kievitsbloem 19 in Nootdorp. We zullen in een cirkel zitten, een openingsceremonie doen en ons verbinden met onze vrouwelijke energie. Elke keer zal het anders zijn. Alle vrouwen, wees welkom!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *