Deze lente….

Deze lente ben ik aan een enorme schoonmaak bezig! Een schoonmaak vooral in mijn lichaam, zoveel oude stukken komen naar boven die ik onder ogen mag zien, weer mag ervaren om vervolgens met liefde los te laten. Het heeft effect, ik heb steeds minder pijn (wat is dat heerlijk) en ik krijg steeds meer energie! De activiteiten van Blauwe Veer mag ik langzaam weer opstarten, dat kan alleen maar met jullie. Wat ben ik dankbaar dat ik gisteren weer een drum mocht helpen bouwen. Afgelopen MAANdag met nog een klein beetje de energie van de Volle Maan heb ik weer een prachtige Vrouwencirkel gehouden, voor mij ook zo helend en fijn. Nu piep ik er eventjes tussen uit om mij bij de Big Heart stichting in te zetten als vrijwilligster. Misschien zie ik je daar? Tot ziens, lente groet, Petra.

Lente

Lente

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *