Deze zomer

Lieve lezer/lezeres,

Ik weet niet hoe het jou vergaan is deze zomer maar ik geniet volop. Het weer vind ik heerlijk en er komen allerlei mooie dingen op mijn Pad waar mijn Hart heel erg blij van wordt. Natuurlijk heb ik regelmatig pijn in mijn been, ik kan er beter mee omgaan, beter voor zorgen omdat ik steeds sneller signalen herken. Ik loop heel veel, door het Pokemon spel heeft mijn dochter deze zomervakantie 150 km gewandeld… Hoeveel zal ik dan wel niet wandelen?¬†Gelukkig vind ik het fijn om te doen. Het lukt me zelfs om af en toe wat te werken. Geweldig dat ik weer 1x in de maand mag drummen met een groepje bewoners van IpsedeBrugge. Hier wonen mensen met een andere verstandelijke ontwikkeling, ze zijn zo lief en wijs.

Een van de mooie momenten deze zomer was dat ik samen met mijn lief mocht optreden op de Mystical Fantasy Fair! Het was werkelijk fantastisch, intiem en heerlijk om onze talenten de wereld in te brengen. Volgend jaar gaan we vast en zeker weer mee doen.

Mystical Fantasy Fair

Mystical Fantasy Fair

Mystical fantasy fair

Samen liedjes zingen van Hendrik Hobbelink

Magische foto!

Magische foto!

 

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *