Ziels herinneringen

 

Afgelopen zomer hadden we het geluk uitgenodigd te worden door een vriendin van mij. Zij woont al 15 jaar in Finland en ze hebben, zoals bijna alle Finnen een zomerhuis in Samiland. Het staat al een tijd op mijn verlanglijst, een keer naar het hoge Noorden te gaan. Ik kan me een vorig leven herinneren. Het klopte, toen we in Samiland aankwamen en daar enkele dagen verbleven was het zo vertrouwd. Ik herkende de geuren en vooral de geluiden in de natuur. We waren boven de loofbomen grens, het waait daar niet veel maar als het waait tussen alle naalden van de bomen… een magisch en o zo vertrouwd geluid! Een geluid dat ik ook in Nederland gehoord heb maar nu begrijp ik waarom ik het geluid zo mooi vind.

Zonsondergang in Samiland

Zonsondergang in Samiland

Door naar deze plek te gaan gaf mijn ziel rust. De natuur vond ik prachtig, 188000 meren, heeeeel veel bossen en erg weinig mensen. De stilte kon ik horen, zo zuiver, zo schoon, ik heb genoten. extra heling kreeg ik oen mijn vriendin mij aanbood een schilderij te maken, ik heb de ader kluwen in mijn lichaam zichtbaar gemaakt, dat voelde goed!

Kluwen in een boom

Kluwen in een boom

De natuur gaf mij inspiratie!

Start

Start

Begonnen

Begonnen

Resultaat

Resultaat

Klaar

Klaar

Nog een magisch moment was dat we naar een Vogelreservaat gingen, er was een bezoekerscentrum en dat heette: Blauwe Veer!!!!

Blauwe Veer

Blauwe Veer

Tot slot kwam de “White tail hawk” ons groeten, wat een blessing, wat een heerlijke vakantie. Zal dit komen omdat ik werkelijk het Gouden pad, het Pad van mijn Hart loop? Ik voel me bevoorrecht en gezegend, ongelofelijk dankbaar!

White tail hawk

White tail hawk

4

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *