Sta jij ook voor Standing Rock?

Wauw, net weer thuis van een bijeenkomst ter voorbereiding van de grote Waterceremonie voor het Vredespaleis die we aanstaande zondag 11 december gaan doen in Den Haag… Als antwoord op de oproep van de 13 Grootmoeders en Elders die met heel veel mensen proberen te voorkomen dat er een oliepijplijn door heilig gebied gelegd gaat worden. Het is meer, het is groter, het opstaan van de hoeders van onze Moeder Aarde is begonnen in deze Nieuwe Tijd, op een nieuwe manier in verbinding met de Wijsheid van onze Voorouders. Vanuit mijn Hart vraag ik je om ook naar Den Haag te komen, mensen maken de ceremonie! Op “Waterceremonie voor Standing Rock” vind je alle informatie.
Dank je wel, voor al mijn relaties, graag tot ziens, Harte groet Petra.

De hierboven genoemde locatie en tijd betreffen de SLOTCEREMONIE op 11 december van een groter geheel aan ceremonies die komende maand, én JUIST ÓÓK op 11 december zelf, plaatsvinden door heel Nederland. Jij wordt namelijk uitgenodigd om zélf ceremonies te organiseren en/of je aan te sluiten bij andere waterceremonies. 
JUIST DUS ÓÓK OP 11 DECEMBER, waarbij het de bedoeling is dat we op die dag samen een delta creëren waarin het water vanuit heel Nederland/België via verschillende ceremonies door het land heen naar het Vredespaleis stroomt! Dus bijv 9.00 uur in Zwolle, 12.00 uur in Utrecht en dan om 15.00 uur in Den Haag.
Lees de gehele tekst goed door en bekijk de mogelijkheden om deel te nemen op een voor jou passende manier. 

WIJ GEVEN GEHOOR AAN DE OPROEP VAN DE SIOUX TRIBE

Dit is een uitgelezen kans om onze plaats in te nemen. Standing Rock lijkt alles in zich te hebben om een beslissend keerpunt te worden. Sinds een paar maanden komt de Lakota gemeenschap, de Great Sioux Nation, in Noord Dakota bijeen om de Dakota Access Pipeline tegen te houden. Hun oproep tot steun brengt wereldwijd mensen in beweging en wij doen mee.

Het gaat de “water protectors” niet alleen om de vervuiling van de Missouri rivier door olie, maar ook om respect voor hun heilige plaatsen en eigen territorium. En voor de overeenkomsten die daaromtrent gesloten zijn. Samen met hen zien wij ook de connectie met een nieuwe beweging voor een fossielvrije samenleving.

Uniek in deze beweging is de combinatie van actievoeren met spiritualiteit: “It is a prayer that initiated this movement, and prayer will guide it until the end.” De voorouders van de Lakota hebben instructies gegeven voor de protestacties: “To protect the water, we must remain peaceful and prayerful.”

Wij houden daarom op 11 december een waterceremonie op het plein voor het Vredespaleis in Den Haag, waar de Verklaring van de Rechten van de Inheemse Volkeren is ondertekend en wordt bewaard. De tijd is nu aan ons om te gaan staan als Hoeder van de Aarde.

JE KUNT OP DRIE MANIEREN DEELNEMEN

– HOUD WATERCEREMONIES. Komende weken tot aan 11 december, individueel of in groepen, waarbij je jouw intenties voor Standing Rock, voor het water en voor de Aarde met aandacht overbrengt op het water. Wanneer je openbare waterceremonies organiseert, laat het ons dan weten, dan helpen wij mee ze onder de aandacht te brengen. Meld deze ceremonies aan in een privebericht naar Jeanne Lendfers. Zij plaatst jouw ceremonie in een overzicht op de pagina Standing Rock Support Event en het komt op onze website (nog in ontwikkeling).

– MELD JE ALS WATERVERZAMELAAR. Water van waterceremonies, kan bij jou worden ingeleverd (maximaal 100 ml per ceremonie). Ook kunnen kaartjes ter grootte van een bankpas worden meegegeven, met naam en intenties. Zo hoeft niet iedereen naar Den Haag te komen, en kan je toch meedoen. Waterverzamelaars brengen op 11 december het verzamelde ceremonie-water en de kaartjes naar het Vredespaleis als in een waterdelta, een lage-landen-delta, waarin water vanaf de randen, naar de kern stroomt, en die uitmondt in het plein voor het Vredespaleis in Den Haag. Wil jij waterverzamelaar worden? Meld je aan bij Jeanne Lendfers via een privebericht. Zij plaatst jou in een overzicht op de pagina Standing Rock Support Event.

– STA MET ONS voor Standing Rock. Er zijn vele manieren om deze beweging te ondersteunen zonder dat je persé aan de ceremonies mee doet. Je vreedzame ‘zijn’ is op zichzelf heilzaam voor ons allemaal.

HET VERZAMELDE WATER STROOMT VERDER

– naar Standing Rock als geschenk, als teken van solidariteit vanuit Nederland.

– naar het Vredespaleis, waar we hopen dat het geplaatst wordt naast de Verklaring van de Rechten van de Inheemse Volkeren

– naar iedereen die 11 december een beetje water mee naar huis wil nemen

– en uiteindelijk brengen we ook water naar de zee

Hieronder de roep van Chief Arvol Looking Horse, spiritueel leider van de Great Sioux Nation aan iedereen op aarde om hen te ondersteunen in Standing Rock.

“Ik verzoek u, om u samen met mij in te spannen voor Standing Rock. Onze visie geldt voor alle volkeren van alle continenten, ongeacht hun geloof in de Schepper, om samen te komen als een, om op Heilige plaatsen te verbinden met elkaar, om te bidden, te mediteren, om een verschuiving van energie te bevorderen, om onze Moeder Aarde te genezen en een universele bewustwording voor vrede te bereiken.”

“All we have is Unity, the kind that comes only from peace and prayer.” (Dave Archambault II, Chairman of the Standing Rock Sioux Tribe)

We zien je graag op 11 december voor het Vredespaleis in Den Haag.

Waterceremonie voor Standing Rock

Waterceremonie voor Standing Rock

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *