Waterceremonie Vredespaleis

Het was prachtig om met zoveel mensen van verschillende richtingen bij elkaar te komen en een grootse Waterceremonie op een bijzondere plek te mogen doen. Op het plein voor het Vredespaleis! Wat een liefde, aandacht en verbondenheid. En dat allemaal voor onze Moeder Aarde, de mensen bij Standing Rock en alle inheemse volkeren….

Uiteindelijk hebben we met een Inuit Ouder het water in de zee laten stromen. mijn Hart is nog steeds blij! En het mooie is, we gaan door! Eigenlijk zijn wij ook inheems en mogen we hier in Nederland op onze eigen manier ceremonie doen voor Moeder Aarde.  hier heb ik lang op gewacht.

11-12 Waterceremonie Vredespaleis

11-12 Waterceremonie Vredespaleis

 

 

11-12 Waterceremonie Vredespaleis 2 11-12 Waterceremonie vredespaleis 4

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *