Februari schoonmaken

Lieve lezer,

Wat gebeuren er mooie dingen! Dankzij Standing Rock is er in zoveel mensen het “vuur wakker gemaakt”. Het is tijd voor de inheemse volkeren om op te staan, te helen, onze wijsheid weer te herinneren en de wereld in te brengen. Voor een betere, mooiere wereld. Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik met 8 vrouwen een prachtige transformerende en helende ceremonie heb mogen doen bij het “Moeder Aarde Monument aan de Vecht. Gezegend door een zacht zonnetje, de roep van de buizerd en de mannen (waarvan 2 native American vuurmannen)┬ádie getuige waren en ons ondersteunden…. Afgesloten met een heerlijke potluck, wauw, dit smaakt naar meer! Hier is een indruk, tijdens de ceremonie werd er niet gefilmd of gefotografeerd. https://quik.gopro.com/v/HHhRsaJWIw/ Harte groet, Petra.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *