8 maart Internationale Vrouwendag

Afbeeldingsresultaat voor Sisterhood

Door de beweging die begonnen is in Standing Rock wordt er regelmatig een oproep gedaan voor een gezamenlijk gebed, ceremonie of het maken van intenties… Afstand bestaat niet! http://www.aboxofsecrets.com/SR.pdf

8 maart is het Internationale Vrouwendag, een groep die in verbinding is met Standing Rock doet een oproep aan ALLE vrouwen op de hele wereld! http://women.unify.org/

Op woensdag 8 maart om 19 uur met vrouwen bij elkaar te komen, voor het Zusterschap, in cirkels om onze liefde, wijsheid, kracht, licht en nog veel meer de wereld in te sturen. Voor een betere wereld. Je kunt ook zelf aansluiten en een cirkel organiseren. Dit voelt zo goed, hier doe ik graag aan mee. Dus voor 1 keer niet op de MAANdag maar op de WOENSdag een Vrouwencirkel. Vanaf 18.30 uur kan je binnen komen, ik zorg voor soep, als je van ver komt neem dan wat te eten mee voor jezelf of om te delen.

Plaats: Kievitsbloem 19 Nootdorp

Kosten: €7,50

Tijd: 18.30-20.00 uur

Van te voren opgeven via petrastaal@blauweveer,nl of bel me 0653612782.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *