Lente Equinox!

Geniet jij ook zo van de eerste lente dagen? De prachtige bloeiende bloemen en bomen? Dat eerste viooltje in je tuin? Elk jaar weer een wonder na die lange donkere winter.

Op MAANdag 20 maart is het precies de Lente Equinox, de dag en de nacht zijn op deze dag even lang. Dit heeft een bijzondere energie dat onze voorouders ook voelden en vierden. Het is tijd om dit weer te gaan vieren, met vrouwen, in een DRUMcirkel op een fijne rustige plek.

MAANdag 20 maart is het de Lente equinox! We gaan dit vieren met alleen maar vrouwen op een bijzondere manier…. 
13 drums en de Moederdrum Zilvermaan staan klaar. Op je gevoel kies je een drum uit, in de heilige tabak stoppen we onze intenties en wensen. We gaan drummen, zingen, klinken en wie weet wel dansen! 
Halverwege is er tijd voor stilte, verbinding met de Maan en de start van de lente, de lente Equinox die onze verre voorouders ook altijd vierden. 
Vanaf 19 uur staat thee met iets lekkers klaar.
Geef je tijdig op, fijn als je dit bericht deelt… 
Bij elke vrouwencirkel doe ik een waterceremonie, omdat vrouwen en water zo sterk met elkaar verbonden zijn. Je kan een flesje meenemen om na afloop wat water mee te nemen. Ik zorg er in elk geval voor dat er water mee gaat naar volgende Waterceremonies. 
We zullen ons verbinden met alles wat er is in jou en in de wereld voor verbinding, rust, kracht, heling, transformatie en wie weet nog meer.

Je kunt altijd je eigen drum of ander instrument meenemen.

Handig als je makkelijke kleding in laagjes aantrekt, je kan het lekker warm krijgen!

Plaats: Vrederustlaan 24 Delfgauw
Kosten: €15,00.
Tijd: 19.30-22.00 uur
aangezien ik nu voor ceremonie in het buitenland ben kan je het beste opgeven via een persoonlijk bericht op Facebook, mijn naam is daar Petra Anjani Moonflower of stuur een whatsapp

Moederdrum Zilvermaan

Moederdrum Zilvermaan

naar 0653612782.

Mooie vrouw, voel jij ook de roep in je Hart? Samen komen, samen dromen/drummen, samen de Lente Equinox vieren! Wees WELKOM!!! Zonnige lente groet, Petra.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *