Midzomer

Het is bijna Midzomer, voel jij ook de natuur in jezelf borrelen en bruisen? Er zijn vele Midzomer vieringen, onze voorouders hebben deze langste dag van het jaar altijd geëerd met rituelen en ceremonies. Wat ga jij doen? Ik begin zaterdag met deelname aan een zweethut ceremonie, MAANdag is het thema bij de Vrouwencirkel van mij natuurlijk ook de Midzomer, de energie is dan al voelbaar. Woensdag wens ik mee te doen aan een Midzomer ritueel in Zeist en dan ook nog op zaterdag 1 juli op de Mystical Fantasy Fair een Midzomer feest! Wat heerlijk allemaal… alleen vraag ik me af wat jij doet. Je kan natuurlijk op zoveel verschillende manieren bij de Midzomer stil staan. Waar je ook bent, ik wens je een mooie Midzomer viering en een heerlijke zomer! Zonnige groet, Petra.

 

“De zomerzonnewende komt eraan: woensdag 21 juni 16:38 uur. Dit jaar vieren we die prachtige dag vol licht in het groene Zeist. Vanaf 17 uur ben je welkom, en 18 uur starten we. Einde rond 21 uur.

Een krachtig moment voor transformatie. Voor viering van de zomer, de zon, van het volle leven.

Dit keer is het een extra event van het door ons recent gestarte platform Nieuwe Waarde Creaties: Gerah Lankhuijzen, Ariane Miller en Marnix Lamers. Alle drie zijn we al meerdere jaren nauw betrokken bij Wodans wende-vieringen in Hilversum en omgeving.

Dit keer staat de zonnewende dus ook in het teken van waardecreatie, vanuit ons hart. Vanuit het verlangen vormen van bedrijvigheid te creëren en uit te bouwen die het geheel dienen en niet exploiteren. Lees daarover meer op www.nieuwewaardecreaties.nl.

En dat nu op een zomerse, feestelijke en speelse manier.
Deelname naar draagkracht: € 9, € 18, of € 27 plus € 1 ticketkosten.”

Ben je er ook bij? Aanmelden: www.customerview.nl/nwc.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *