Midzomer in deze Gouden Tijd

Wat is het  een heerlijke dag!

Wat ben ik dankbaar dat we een prachtige zomer hebben met af en toe een frisse bui en heldere zon. Ik wens dat de natuur het goed mag hebben.

Vandaag is een krachtige dag, de langste dag van het jaar! Hoe verbind jij je met je eigen wortels? Het is de tijd dat we onze oude Inheemse kennis en wijsheden weer de wereld inbrengen. Ik ga dat morgen doen met een klein groepje vrienden. Samen komen, delen met de praatstok, op een Nederlandse manier een zweethut volgen. Wat mij betreft kan alles, mijn Hart kent geen verschil of ik nu een Nederlands lied zing of een Lakota lied, het gaat om mijn intentie. Ik heb er zin in.

Iedereen wens ik een krachtige, helende en transformerende Midzomer, op een manier die bij jou past ;-).

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *