ZOmers gevoel

Heb jij ook zo’n zomers gevoel?

Warme nachten, geen jas aan, lekkere luchtige kleding. Ik vind het heerlijk!

De zweethut die ik gevolgd heb tijdens de Midzomer energie was geweldig. De drummer en ook zanger kon op het laatste moment de zweethut niet in en ik werd gevraagd. Het was een bijzondere ervaring. Elke keer werd iets gezegd of gebeden waar ik dan weer een lied bij kende dat naadloos aansloot, ongelofelijk! Het was een super hete hut maar de tijd ging heel erg snel. Ik had een paar moeilijke momenten die ik kon doorleven en aan Moeder Aarde gaf. De stenen gaven me veel steun. Ik heb een hectische tijd gehad, mijn moeder is onlangs overleden. Het blijft vreemd dat ze niet meer hier is ook al heb ik er vrede mee. Het was zo goed om ceremonie te doen, alles op een spirituele wijze een plekje te geven, ik ben dankbaar. En het zingen en drummen? Dat ging gewoon vanzelf, alsof ik het niet was 😉 .

Ik wens jullie een heerlijke zomer. Zonnige groet uit Epe, Petra.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *