Stilte

Wat een bijzondere tijd leven we in. De winter was lang en nat, in de lente kwam het virus. Een heftige tijd waarbij mijn Hart uitgaat naar alle slachtoffers, op wat voor manier dan ook.

Dankbaar ben ik dat ik een opleiding heb gevolgd wat ik met klanken kan doen bij rampen en calamiteiten. Direct begonnen mijn lief en ik te “klinken”, het was verrassend dat vrij snel het corona virus bij mij kwam. Het zei: “Ik ben jullie oudere broeder, ik ben gekomen met een boodschap voor de mensen. Het is nu de tijd dat de mensen weer in harmonie en balans met alle andere planten en dieren op onze Moeder Aarde gaan leven”. Hoe kunnen we dit doen? In vele profetie├źn wordt de huidige tijd genoemd, ik voelde dat het tijd was om naar binnen te keren. Alle stukken die naar boven gingen borrelen in deze aparte tijd te onderzoeken, herkennen, erkennen en transformeren. Het is de tijd dat we als mensheid mogen helen, dat kunnen we zelf. Het zit in ons, de bomen, de wind, het water, de stenen… als we maar luisteren en stil zijn. Graag neem ik je mee naar Oude Krachtplekken in Drenthe en Gelderland, daar is de grens met de oude kennis van onze voorouders heel dun, daar kunnen we wijsheid uit putten! Onlangs heb ik bij de Balloer Kuil in Rolde, ik ben daar vlakbij geboren, een visioen van waarschijnlijk de eerste bewoners van Drenthe gehad, de hunebed bouwers. Indrukwekkend om als een film te zien hoe zij samen kwamen en leefden vanuit de cirkel, de enige vorm waarbij we als mensen allemaal gelijk zijn, we elkaars talenten kunnen zien en waarderen.

Nu is het tijd om weer meer contact te maken met de buiten wereld, langzaam pakken we de draad op ook al is alles anders. Mocht je behoefte hebben aan helende klanken van het oudste helende instrument dat er is, de harp, dan kan je een afspraak met mij maken. De Oude Krachtplekken tochten start ik binnenkort weer. Was de afgelopen tijd enorm traumatisch voor je? Ik kan je helpen door een luisterend oor of het trauma met behulp van de drums los te maken zodat er weer ruimte in jou komt. In onze Harten zijn we vrij, in onze Harten is heling altijd mogelijk, kan jij in je Hart zijn en blijven?

Blauwe Veer, oude talisman van liefde heeft rust genomen en is de stilte ingegaan. Net als de ijsvogel, kom ik opeens flitsend te voorschijn, doe wat ik kan en mag doen en trek me weer terug. Zoals afgelopen “Bevrijdingsdag 5 mei”, opeens werd ik gevraagd om een drumcirkel te geven, het was geweldig en we hebben goede trillingen de wereld ingebracht!Wie weet zie ik je snel en lopen we even samen ons Pad, het Pad van het Hart.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *