Kom in je Hart, Nieuwe Tijd.

Lieve mensen, wat is het een bijzondere tijd! Natuurlijk valt het niet mee, niet wetende wat er nog meer gaat komen, niet wetende of we weer op straat iemand spontaan een knuffel mogen geven…. Altijd kijk ik naar wat er wel kan en dat is best veel. Voor mij heeft afstand nooit bestaan en zal ook nooit bestaan dus maak ik nu op een andere manier contact, met mijn ogen, een intense blik in de diepte van jouw ziel. Dat vind ik elke keer weer zo bijzonder!

Op 28 augustus organiseer ik weer een “Oude krachtplekkentocht” in Rolde, elke keer weer zo prachtig , verrassend en verdiepend. De energie van onze verre voorouders is daar tastbaar. Ik heb een nieuwe opdracht gekregen om de deelnemers nog meer te verbinden met de voorouders. Dit gaan we op vrijdag 28 augustus doen, het is een soort geleide meditatie op een hele speciale plek.

Al 10 jaren lang is het mijn wens dat mensen thuis komen in hun hart, zeker NU in deze tijden heel erg belangrijk. Dankbaar ben ik dat ik dit elke keer weer kan en mag doen. Zo heb ik afgelopen vrijdag een Drumcirkel gegeven aan 11 jongens en 1 meisje, wauw, zo mooi om ze steeds meer in hun Hart te zien komen. En dat fantastische werk doe ik al 10 jaren lang, het is een feestje waard! Dat gaat gebeuren op zondag 13 september. Als je wilt komen mail me dan wel want NU, in deze tijd, mogen we spelen met de regels die er nu zijn. Je bent van harte welkom.

Nu bereid ik me voor op ceremonies in Drenthe, waar we leren om op onze wijze weer ceremonie te doen. Wat onze voorouders deden, wat geweldig dat dit nu, in deze Nieuwe Tijd begint.

Dus tot 15 augustus ben ik offline 😉 . Graag tot ziens, warme harte groet, Petra.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *