Persoonlijk consult

per_consultDe individuele sessies vinden plaats bij mij thuis in Epe. Bij alles wat ik doe word ik geholpen door een heilige entiteit die vaak zowel mijn woorden als mijn handelen stuurt. Er is altijd eerst ruimte om nader op je vraag in te gaan. Daarna kan besloten worden tot een persoonlijke duiding en consult aan de hand van een door jou getrokken drumkaart. Dit is een magisch moment waarin ik vanuit direct Weten mag uitspreken wat voor jou belangrijk is. Het klinken met drum, harp,  stem en/of andere klankinstrumenten werkt vervolgens harmoniserend. Het stelt de trillingen van het lichaam bij naar een nieuwe balans die past bij de verkregen inzichten. Ook is het mogelijk dat ik direct voor je ga klinken. De trillingen van klank en zang zorgen er voor dat in jou een harmonische gesteldheid wordt bereikt. Zo zal je beter in staat zijn om de inzichten die ik later naar voren mag brengen op te nemen en een plek te geven. Drummen is een belangrijk onderdeel inmijn sessies, omdat dit  op alle niveaus de herschikking en harmonisering bevordert van moleculen. De enorme trilling van de drum zet je cellen in beweging. Daarnaast gebruik ik mijn stem en kan ik bijvoorbeeld Indianen liederen voor je zingen. Zo nodig bespeel ik ook de harp en andere klankinstrumenten. Als ik voor je klink, ben ik volledig op jou afgestemd. Het klankpalet dat zo wordt opgeroepen bevat alles wat op dat moment nodig is voor jou.  Daarom kun je ook ontspannen en het klankbad volledig over je heen laten komen.

Inmiddels heb ik een nieuwe methode geleerd die een sterk reinigende werking heeft. Deze behandeling, die ik combineer met mijn eigen manier van werken, bied ik elke dinsdag aan.

Aan het einde van de ontmoeting vind ik het fijn om kort even na te spreken, zodat ik  je kan helpen de ervaringen een plekje te geven. Van daaruit kun je op eigen kracht een volgende stap  zetten op je levenspad.  De sessie duurt gemiddeld een uur of soms wat langer. Soms zijn er meerdere sessies nodig.

Er vinden dus niet alleen in je bewustzijn maar ook in je lichaam  flinke veranderingen plaats, ook al besef je dat misschien niet. Het is daarom aan te raden om na de sessie voldoende te drinken en je zelf lichamelijk en geestelijk wat extra rust te gunnen.

Wil je een afspraak  maken, dan is het fijn als je mij mailt.

Adres:
Epe, Slotgraskamp 11.