Drum bouwen

Het is mogelijk om één op één bij mij je eigen drum te bouwen. Het is een bijzonder krachtig en spiritueel proces waarin ik je stap voor stap begeleid. Je begint met de zoektocht om uit te vinden wat voor soort drum je wilt bouwen. Vervolgens koop ik de materialen in en leggen we 2 dagen vast met een week ertussen. Op de eerste dag werken we met de natte huid en zetten we de drum in elkaar. Dit is een ceremonieel proces waarbij je afstemt op de geboorte van een nieuwe drum. Het is echter ook de geboorte van een nieuw en meestal onbekend stuk in jezelf. Daarom zorg ik voor biologische maaltijden en tussendoortjes zodat jij je volledig kunt richten op jouw proces. Het is een flinke klus dus we beginnen om 10 uur en gaan net zo lang door tot de drum in elkaar zit. Je neemt de natte drum mee naar huis en laat haar drogen. Een week later komen we weer bij elkaar om de drum af te maken en doen we een eind ceremonie. Natuurlijk maken we samen ook een drumstok.

Elke drum is anders, je kunt er op vertrouwen dat de drum precies zo gaat klinken als jij op dit moment nodig hebt.

Drums moeten op een bepaalde manier worden onderhouden en natuurlijk krijg je allerhande tips mee. Je hebt bovendien een levenslange garantie op je drum, dus mocht er iets zijn dan help ik je kosteloos.

 

1 Response to Drum bouwen

  1. Petra schreef:

    Hoi Annelien, ik ben benieuwd of je nog steeds een drum bij mij wilt maken… Het kan nu weer, ik neem contact met je op via de mail. Harte groet, Petra.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *