Drumcirkel

De drums staan klaar… op je gevoel zoek je een drum uit. Ik start met een ceremonieel lied, voorzichtig begin je mee te spelen, te ontdekken wat jouw ritme is. Langzaam kom je in harmonie met de andere spelers, het geluid is zacht, af en toe vraagt een dier de aandacht en hoor je deze drum boven de andere drums uit. Soms gaat het ritme sneller, dan weer langzamer. De energie stroomt door je lichaam, je voelt dat je hoofd helemaal leeg is, je bent geaard! Een drumcirkel geeft heling, is leuk maar vooral een magische ervaring! En als je dan blij wordt in je Hart ben je in je Hart gekomen, ik wens dat je dit mag vast houden…..

Mocht je een Drumcirkel willen organiseren dan hoor ik het graag.

drumcircle

3 Responses to Drumcirkel

 1. Walther Suk schreef:

  L. S.

  Shamanistisch drummen fascineert mij. Ook omdat ik muzikant ben. Ik wil mijn eigen drum maken maar bovenal wil ik drumsessies meemaken. Momenteel ben ik in India en ik kom na +/- 15 april weer terug in Nederland. Voor al jullie drumactiviteiten word ik graag op de hoogte gehouden.

  Vriendelijke groet

  Walther Suk

  • Petra schreef:

   Beste Walter, op dit moment geef ik niet zoveel drumcirkels. Op mijn website kan je zien wanneer ik weer een drumcirkel organiseer. Je kan ook voor een “consult” komen om samen te drummen en meer over de drums te weten te komen. Wees welkom!

 2. Walther schreef:

  L.S.

  Graag kom ik bij jullie op een drumcirkel. Eventueel ook om een trommel te maken.

  Tot horens/ziens/spreeks,

  Walther Suk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *