Oude Krachtplekken tochten

Twee soorten wandelingen bied ik aan.

  1. In de omgeving van Rolde organiseer ik regelmatig een “Oude krachtplekken tocht”. Graag neem ik je mee voor een bijzondere wandeltocht. We lopen letterlijk in de voetsporen van onze verre voorouders. We bezoeken zeer oude krachtplekken die verborgen zijn in het Drentse land. Een uniek gebied waar grafheuvels staan en een “koele”, kuil zich bevindt. Hier kwamen onze voorouders samen. We bezoeken ook 3 hunebedden. Door te lopen naar deze bijzondere plekken kunnen we in contact komen met oude energieën. Herinneringen kunnen terug komen, als we stil zijn, als we luisteren. Dit is volgens mij heel belangrijk omdat deze oude Inheemse kennis nodig is in deze tijd. Om gehoor te geven aan de profetie dat ALLE Inheemse volken hun oude kennis weer de wereld inbrengen voor harmonie, balans en een betere wereld. Dat kan alleen als we elkaar helpen, op deze dag met onze gezamenlijke groepsenergie. Zodat ook wij onze oude kennis weer herinneren en de wereld inbrengen, stapje voor stapje, SAMEN. Het maakt hierbij niet uit wat voor afkomst je hebt, het gaat om het luisteren en samen doen.

Vanaf 10.30 uur verzamelen op de Tumulibosweg in Balloo.

De start is om 11 uur.  De afstand is ongeveer 12 kilometer. De lunch kan je op eigen kosten nuttigen bij de Balloohoeve of zelf meenemen. Voor de rest van de dag zorg je voor eigen drinken, eten, goede wandelschoenen, verschillende lagen kleding en regen kleding.

Bereikbaar met de auto via de Rolderstraat, de weg tussen Assen en Rolde sla je halverwege links af richting Balloo. Met openbaar vervoer neem je de trein naar Assen, overstappen op bus 21 richting Emmen. Uitstappen bij de halte  “weg naar Balloo”. Deze weg oversteken. Hoe je ook komt, je ziet mij links in de berm staan.

Kosten: Een gift van waardering wordt enorm op prijs gesteld!

Opgave via petrastaal@blauweveer.nl Maximaal 15 deelnemers, natuurlijk houden we 1,5 meter afstand.

Komende datum is vrijdag 28 Augustus

2. In de omgeving van Epe kan je met mij ook een “Oude Krachtplekken tocht” ervaren.

We starten op de parkeerplaats achter de Hertenkamp van Epe en lopen ongeveer 1,5 uur in een rustig tempo langs verschillende bijzondere plekken. Epe heette lang geleden “Apa” wat waterstroom betekent. We lopen langs verschillende grafheuvels en een sprengkop, waar onze voorouders de beek hebben gegraven. De lunch kan je nuttigen bij restaurant “Floor” of zelf meenemen en eten in de natuur.

Met auto’s rijden we naar de Woesterberg, een bijzondere plek waar een kuil is waar onze voorouders samen kwamen voor ceremonies en rituelen. Onderweg komen we langs een bijzonder krachtige lijn van grafheuvels.

Kosten: Een gift van waardering wordt enorm op prijs gesteld!

Opgave via petrastaal@blauweveer.nl Maximaal 15 deelnemers, natuurlijk houden we 1,5 meter afstand.

Eerste tocht is op vrijdag 25 september 10.30 uur verzamelen bij de parkeerplaats achter de Hertenkamp, Dellenweg 115 Epe. 11 uur starten we, de tocht duurt tot ongeveer 17 uur.

Reserveren via petrastaal@blauweveer.nl of 0653612782.

De scheidslijn tussen onze verre voorouders en nu is op deze bijzondere plekken erg dun. Loop je mee om te luisteren, zien en voelen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *