Harptherapie

Sinds juli 2016 volg ik een “Internationaal Harp Therapie Programma”.

De harp werd eeuwen geleden al in de tempels bespeeld voor ontspanning en heling. Het is een heel direct instrument. De verschillende lengte van snaren zorgt voor een enorme variatie in klanken en trillingen. Net als bij de drum komen al je cellen in beweging, alleen bij de harp is onderzocht dat de trilling van de snaren je zenuwen ontspant. Harptherapie is daarom gericht op het algemeen welzijn op lichamelijk, psychisch, sociaal, emotioneel en spiritueel niveau. Zelf heb ik chronische pijn maar doordat mijn zenuwen door mijn harpspel ontspannen heb ik veel minder pijn! Graag speel ik voor jou! Voor wie is het? Voor iedereen die nieuwsgierig is, in balans wil komen, wil ontspannen, inzichten wil, chronische pijn heeft, een burn-out heeft, enz.. Inmiddels heb ik meerdere mensen harptherapie gegeven met bijzondere resultaten!

Een paar voorbeelden:

“Na een stressvolle periode van een samengesteld gezin kom ik een paar keer bij Petra voor de harp. Het is heerlijk om de klanken te mogen ontvangen. Ik kom tot rust en voel me sterker.”

“De sessie voelde licht en ontspannen aan. Toen Petra de harp op mijn linker heup zette, verplaatste die zich automatisch naar de bron van de pijn: de onderste lumbale wervels waar alle kraakbeen verdwenen is.
Het geluid van de harp omspoelde mijn hele bekken.”

“Het gaf me enorm veel rust en troost in deze heftige tijd dat ik zoveel voor mijn kiezen krijg.”

Plaats: Slotgraskamp 11 8162 XZ Epe

Kosten: €35,00 per sessie van ongeveer 1 uur

Reserveren via petrastaal@blauweveer.nl of 0653612782.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *