Aanbod

Harptherapie  2016 ben ik gestart met een Internationaal Harptherapie programma. Inmiddels ben ik bijna klaar en bied ik harp consulten aan. De harp is diepgaand helend en transformerend, je hoeft alleen maar te ontvangen, de klanken doen hun werk.

Drumcirkels

Mijn  eigen gemaakte handdrums en de grote drum Zilvermaan maken het mogelijk om te werken met groepen tot aan 10 personen. De drums, die alle zijn vervaardigd volgens Amerikaans Indiaanse traditie, helpen jou om je eigen ritme te vinden. Om van daaruit  in harmonie samen te komen met de andere spelers, is een bijzondere ervaring die je identiteit binnen de groep versterkt. Het is enorm leuk om te doen en geschikt voor iedereen, jong of oud, ongeacht je positie in het leven; het is een Heilige cirkel!

Vrouwencirkels
Graag verbind ik mij met de natuur in en om mij heen,  sinds 2013 0rganiseer ik regelmatig  Vrouwencirkels.

In een persoonlijk consult stem ik af op je ziel en speel, spreek en zing ik voor je, helend en verrassend.

Je kunt met mij je eigen drum bouwen, een bijzonder diepgaande ervaring. Het is een ritueel proces waaruit een persoonlijk instrument voortkomt, dat voor de rest van je leven bij je blijft.

Graag begeleid ik je op jouw ‘Gouden pad’ om jouw specifieke verbinding met je kern te herinneren en te her-inneren. Het leven is dan zo mooi, dat gun ik iedereen.

Blauwe Veer, oude talisman van  liefde, begeleid ons op de weg van het Hart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *