ZOmers gevoel

Heb jij ook zo’n zomers gevoel?

Warme nachten, geen jas aan, lekkere luchtige kleding. Ik vind het heerlijk!

De zweethut die ik gevolgd heb tijdens de Midzomer energie was geweldig. De drummer en ook zanger kon op het laatste moment de zweethut niet in en ik werd gevraagd. Het was een bijzondere ervaring. Elke keer werd iets gezegd of gebeden waar ik dan weer een lied bij kende dat naadloos aansloot, ongelofelijk! Het was een super hete hut maar de tijd ging heel erg snel. Ik had een paar moeilijke momenten die ik kon doorleven en aan Moeder Aarde gaf. De stenen gaven me veel steun. Ik heb een hectische tijd gehad, mijn moeder is onlangs overleden. Het blijft vreemd dat ze niet meer hier is ook al heb ik er vrede mee. Het was zo goed om ceremonie te doen, alles op een spirituele wijze een plekje te geven, ik ben dankbaar. En het zingen en drummen? Dat ging gewoon vanzelf, alsof ik het niet was ūüėČ .

Ik wens jullie een heerlijke zomer. Zonnige groet uit Epe, Petra.

 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Midzomer in deze Gouden Tijd

Wat is het  een heerlijke dag!

Wat ben ik dankbaar dat we een prachtige zomer hebben met af en toe een frisse bui en heldere zon. Ik wens dat de natuur het goed mag hebben.

Vandaag is een krachtige dag, de langste dag van het jaar! Hoe verbind jij je met je eigen wortels? Het is de tijd dat we onze oude Inheemse kennis en wijsheden weer de wereld inbrengen. Ik ga dat morgen doen met een klein groepje vrienden. Samen komen, delen met de praatstok, op een Nederlandse manier een zweethut volgen. Wat mij betreft kan alles, mijn Hart kent geen verschil of ik nu een Nederlands lied zing of een Lakota lied, het gaat om mijn intentie. Ik heb er zin in.

Iedereen wens ik een krachtige, helende en transformerende Midzomer, op een manier die bij jou past ;-).

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Midzomer

Het is bijna Midzomer, voel jij ook de natuur in jezelf borrelen en bruisen? Er zijn vele Midzomer vieringen, onze voorouders hebben deze langste dag van het jaar altijd ge√ęerd met rituelen en ceremonies. Wat ga jij doen? Ik begin zaterdag met deelname aan een zweethut ceremonie, MAANdag is¬†het thema bij de Vrouwencirkel van mij natuurlijk ook de Midzomer, de energie is dan al voelbaar. Woensdag wens ik mee te doen aan een¬†Midzomer ritueel in Zeist en dan ook nog op zaterdag 1 juli op de Mystical Fantasy Fair¬†een Midzomer feest! Wat heerlijk allemaal… alleen vraag ik me af wat jij doet. Je kan natuurlijk op zoveel verschillende manieren bij de Midzomer stil staan. Waar je ook bent, ik wens je een mooie¬†Midzomer viering en een heerlijke zomer! Zonnige groet, Petra.

 

“De zomerzonnewende komt eraan: woensdag 21 juni 16:38 uur. Dit jaar vieren we die prachtige dag vol licht in het groene Zeist. Vanaf 17 uur ben je welkom, en 18 uur starten we. Einde rond 21 uur.

Een krachtig moment voor transformatie. Voor viering van de zomer, de zon, van het volle leven.

Dit keer is het een extra event van het door ons recent gestarte platform Nieuwe Waarde Creaties: Gerah Lankhuijzen, Ariane Miller en Marnix Lamers. Alle drie zijn we al meerdere jaren nauw betrokken bij Wodans wende-vieringen in Hilversum en omgeving.

Dit keer staat de zonnewende dus ook in het teken van waardecreatie, vanuit ons hart. Vanuit het verlangen vormen van bedrijvigheid te cre√ęren en uit te bouwen die het geheel dienen en niet exploiteren. Lees daarover meer op¬†www.nieuwewaardecreaties.nl.

En dat nu op een zomerse, feestelijke en speelse manier.
Deelname naar draagkracht: ‚ā¨ 9, ‚ā¨ 18, of ‚ā¨ 27 plus ‚ā¨ 1 ticketkosten.”

Ben je er ook bij? Aanmelden: www.customerview.nl/nwc.

 

 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Verslag van het Resonar Embodied Meditation concert

Eigenlijk zijn er geen woorden voor, het was geweldig! Iedereen ging opgeladen en ontspannen weer naar huis. De beelden spreken voor zich, op 23 september geven we weer een concert. Details volgen nog maar je bent van harte welkom!

concert 14-5

concert 14-5

Concert 14-5 3

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

‘Re-Sonar’ Embodied Meditation concert!

Zoek je ontspanning op een hele bijzondere diepgaande wijze? Kom dit eens ervaren. Noya Nachmany is een heel bekwame yoga docente die zich heeft gespecialiseerd in klanken en beweging en speelt verschillende gongs, Hendrik Hobbelink komt met zijn gitaar, ik kom met een aantal drums, harp en nog meer! Een schitterend cadeau voor jezelf! Even uit de sleur van alledag, Moederdag of niet, laat je verrassen en verwennen!

concert

Embodied meditation concert

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Lente Equinox!

Geniet jij ook zo van de eerste lente dagen? De prachtige bloeiende bloemen en bomen? Dat eerste viooltje in je tuin? Elk jaar weer een wonder na die lange donkere winter.

Op MAANdag 20 maart is het precies de Lente Equinox, de dag en de nacht zijn op deze dag even lang. Dit heeft een bijzondere energie dat onze voorouders ook voelden en vierden. Het is tijd om dit weer te gaan vieren, met vrouwen, in een DRUMcirkel op een fijne rustige plek.

MAANdag 20 maart is het de Lente equinox! We gaan dit vieren met alleen maar vrouwen op een bijzondere manier….¬†
13 drums en de Moederdrum Zilvermaan staan klaar. Op je gevoel kies je een drum uit, in de heilige tabak stoppen we onze intenties en wensen. We gaan drummen, zingen, klinken en wie weet wel dansen! 
Halverwege is er tijd voor stilte, verbinding met de Maan en de start van de lente, de lente Equinox die onze verre voorouders ook altijd vierden. 
Vanaf 19 uur staat thee met iets lekkers klaar.
Geef je tijdig op, fijn als je dit bericht deelt…¬†
Bij elke vrouwencirkel doe ik een waterceremonie, omdat vrouwen en water zo sterk met elkaar verbonden zijn. Je kan een flesje meenemen om na afloop wat water mee te nemen. Ik zorg er in elk geval voor dat er water mee gaat naar volgende Waterceremonies. 
We zullen ons verbinden met alles wat er is in jou en in de wereld voor verbinding, rust, kracht, heling, transformatie en wie weet nog meer.

Je kunt altijd je eigen drum of ander instrument meenemen.

Handig als je makkelijke kleding in laagjes aantrekt, je kan het lekker warm krijgen!

Plaats: Vrederustlaan 24 Delfgauw
Kosten: ‚ā¨15,00.
Tijd: 19.30-22.00 uur
aangezien ik nu voor ceremonie in het buitenland ben kan je het beste opgeven via een persoonlijk bericht op Facebook, mijn naam is daar Petra Anjani Moonflower of stuur een whatsapp

Moederdrum Zilvermaan

Moederdrum Zilvermaan

naar 0653612782.

Mooie vrouw, voel jij ook de roep in je Hart? Samen komen, samen dromen/drummen, samen de Lente Equinox vieren! Wees WELKOM!!! Zonnige lente groet, Petra.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

8 maart Internationale Vrouwendag

Afbeeldingsresultaat voor Sisterhood

Door de beweging die begonnen is in Standing Rock wordt er regelmatig een oproep gedaan voor een gezamenlijk gebed, ceremonie of het maken van intenties… Afstand bestaat niet! http://www.aboxofsecrets.com/SR.pdf

8 maart is het Internationale Vrouwendag, een groep die in verbinding is met Standing Rock doet een oproep aan ALLE vrouwen op de hele wereld! http://women.unify.org/

Op woensdag 8 maart om 19 uur met vrouwen bij elkaar te komen, voor het Zusterschap, in cirkels om onze liefde, wijsheid, kracht, licht en nog veel meer de wereld in te sturen. Voor een betere wereld. Je kunt ook zelf aansluiten en een cirkel organiseren. Dit voelt zo goed, hier doe ik graag aan mee. Dus voor 1 keer niet op de MAANdag maar op de WOENSdag een Vrouwencirkel. Vanaf 18.30 uur kan je binnen komen, ik zorg voor soep, als je van ver komt neem dan wat te eten mee voor jezelf of om te delen.

Plaats: Kievitsbloem 19 Nootdorp

Kosten: ‚ā¨7,50

Tijd: 18.30-20.00 uur

Van te voren opgeven via petrastaal@blauweveer,nl of bel me 0653612782.

 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Februari schoonmaken

Lieve lezer,

Wat gebeuren er mooie dingen! Dankzij Standing Rock is er in zoveel mensen het “vuur wakker gemaakt”. Het is tijd voor de inheemse volkeren om op te staan, te helen, onze wijsheid weer te herinneren en de wereld in te brengen. Voor een betere, mooiere wereld. Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik met 8 vrouwen een prachtige transformerende en helende ceremonie heb mogen doen bij het “Moeder Aarde Monument aan de Vecht. Gezegend door een zacht zonnetje, de roep van de buizerd en de mannen (waarvan 2 native American vuurmannen)¬†die getuige waren en ons ondersteunden…. Afgesloten met een heerlijke potluck, wauw, dit smaakt naar meer! Hier is een indruk, tijdens de ceremonie werd er niet gefilmd of gefotografeerd. https://quik.gopro.com/v/HHhRsaJWIw/ Harte groet, Petra.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Vrouwen Vredes Vuur

Transformatieve Vrouwen Vredesviering
Er is een wakker worden gaande van vrouwen (the Women Nation) wereldwijd, ook in Nederland en Europa. Vrouwen uit alle levensovertuigingen en stromingen, die dienstbaar zijn aan de gemeenschap en hierin het dragend principe voorleven van bedding geven. In die gemeenschap ontstaat ruimte voor de jonge generatie om hun plaats in te nemen en het een nieuwe stem te geven.

Door samen te komen kunnen we onze diepste vrouwen wijsheden weer her-inneren en helen. In de ceremonie zal luisteren en vergeven tussen vrouwen onderling een vitaal aspect zijn.
We willen dit samen doen, als zusters onder elkaar.

Welkom bij het Vrouwen Vredes Vuur 

vrijdag 3 februari 2017, welkom om voor te bereiden vanaf 13.30, Ceremonie van 14.30-19.00 u
Moeder Aarde Monument in het Vechtdal te Dalfsen (nabij Zwolle)

Adres: Ingang tegenover De Stokte 9, Dalfsen

Met de energie van Imbolc, het prille begin van de lente, wil jij het zaadje van heling, verbinding en herinnering ook zaaien?

In de bedding van de Vecht ligt de dankplaats voor Moeder Aarde. Dit steenkringen monument is in opbouw, regelmatig brandt er de World Peace Flame en houden grootmoeders en vaders uit diverse culturen er ceremonie om Aarde en Water te eren. #MAMOerVecht (zie facebookpagina met die naam) is een bijzonder natuurgebiedje, door het waterschap in medegebruik gegeven ten behoeve van de ontwikkeling van een Dankplaats.

Puur natuur, dus kleed je op het weer.

De details rondom de ceremonie zijn we nog aan het inrichten, en volgen zo spoedif mogelijk.

Breng iets te drinken (warm?) of te knabbelen mee wat je met enkele mensen kunt delen. We potlucken na afloop van de ceremonie samen, binnen, bij de theetuin de Stokte. 17.30-19.00u

Kosten: geen
Vrije gift welkom, deze wordt geschonken aan twee doelen:
– grote yurt voor vrouwenmeetings in Standing Rock
– tweede grote steen voor het Moeder Aarde Monument

Aanmelden: Graag!

Meld je komst op https://www.facebook.com/events/1789014704683377/

Ook de plaats om te carpoolen of lift te vragen vanaf station Dalfsen

Heb je geen facebook: mail Shapers@home.nl met je naamPrayers of intent van de initiatiefdraagsters:

“bekrachtigen van ons zelf en elkaar. Het weer tot eenheid komen. Het vrijbaren van ons vrouwelijke potentieel, onze scheppingskracht.
In balans met de mannelijke energie√ęn in ons.”

“Dat energie van de groep, de plek, en het vuur ons mag helpen om in contact te komen met onze eigen potentie en kracht, en wij ons durven te verbinden met elkaar in alle openheid. Dat vanuit deze verbinding en gronding nieuwe mogelijkheden, kansen, eenheid, heling en creatie mogen voortkomen.”

“Vrouwen,
het behoeden van de ‘reserve’,
De ruimte waarin nieuw leven geboren kan worden
In deze tijd,
het ruimte scheppende,
Het niet kennen van het nieuwe,
Het behoeden van de intentie van leven geven
In alle vier de elementen.
Leven, voor nu
en de volgende generaties.”

“Er is zoveel meer liefs dat nu krachtig wil en kan stromen”

“Dit Peace Fire is een feest van
– waarheid en vergeving tussen vrouwen onderling, mannen en vrouwen, tussen mensen en aarde
– viering van water als wezenlijk levenselement – hier, bij ons, en elders in de wereld (songs, dank-en bronwaterceremonie)
– dankronde voor de natuur met tender heartbeat drums rond de buitenkring van het Moeder Aarde Monument
– versterking youth peace prayer uit Standing Rock, plaatsing World Peace Pole in het Moeder Aarde Monument

We nodigen (groot)moeders en sisters en meiden uit bijdrage te leveren aan deze ceremonie en heten de (wijze) mannen en jongens die hiervan getuige en steun willen zijn van harte welkom.”

 

 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Waterceremonies voor Standing Rock 21 januari

Hieronder een overzicht van alle openbare (water)ceremonies die op 21 januari om 14 uur plaatsvinden in Nederland, wij voelen de roep ons te verbinden met de wereldwijde Prayer voor Standing Rock en de beweging die daaruit voort is gekomen.

Den Haag, van 14.00 tot 16.00 uur.
Waterceremonie aan de voet van het Vredespaleis, georganiseerd door “Silence for peace” Irene Hadjidakis.

Utrecht, om 14.00 uur.
Ceremonie in de Blauwe Tipi door Agnes Holvast en Devdasi Wagenborg https://www.facebook.com/events/221443048314099/

Wageningen, 13.30 uur.
Verzamelen op de parkeerplaats bij Veerweg 139.
Drumcircle aan de Rijnoever. Agnes Dekkers
https://www.facebook.com/events/1514419971905048/

Friesland 14.00-16.00 uur
op het schip van Andrew Broughton-Tompkins
https://www.facebook.com/events/236936513421654/?ti=cl

Marknesse, 14.00 uur.
Anneke Koning Voorsterbos aan de Zwolsevaart, wie aan wil sluiten is welkom.

Tilburg, 14.00 uur.
Ceremonie tbv Standing Rock door Hetty Kerkhof
http://gaia-sofia.jouwweb.nl/spontane-groepsactiviteiten

Vorden, 14.00 uur.
Foekje Vellema, op camping Wientjesvoort om samen te bidden, te zingen en te zijn met het water. We willen ons daarmee verbinden met alle mensen die nu wereldwijd opstaan om duidelijk te maken dat de enige weg voor de aarde een vreedzame revolutie is met aandacht voor alle facetten van LEVEN.
https://www.facebook.com/events/1244471702279179/

Zutphen, 14.00 uur.
Waterceremonie voor Standing Rock en Moeder Aarde wereldwijd door Inti Wasi en Moon Luna vanuit paece gathering “One Planet -One People”
Check de dag ervoor of deze doorgaat ivm persoonlijke omstandigheden, mocht deze waterceremonie niet doorgaan, sluit dan alsjeblieft aan in Vorden¬†ūüôā¬†wat slechts 8 km verderop ligt.
https://www.facebook.com/events/1818818198406535/

Compleet overzicht vindt je op: https://www.facebook.com/events/1232584206821384/?active_tab=discussion

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen