Kom in je Hart, Nieuwe Tijd.

Lieve mensen, wat is het een bijzondere tijd! Natuurlijk valt het niet mee, niet wetende wat er nog meer gaat komen, niet wetende of we weer op straat iemand spontaan een knuffel mogen geven…. Altijd kijk ik naar wat er wel kan en dat is best veel. Voor mij heeft afstand nooit bestaan en zal ook nooit bestaan dus maak ik nu op een andere manier contact, met mijn ogen, een intense blik in de diepte van jouw ziel. Dat vind ik elke keer weer zo bijzonder!

Op 28 augustus organiseer ik weer een “Oude krachtplekkentocht” in Rolde, elke keer weer zo prachtig , verrassend en verdiepend. De energie van onze verre voorouders is daar tastbaar. Ik heb een nieuwe opdracht gekregen om de deelnemers nog meer te verbinden met de voorouders. Dit gaan we op vrijdag 28 augustus doen, het is een soort geleide meditatie op een hele speciale plek.

Al 10 jaren lang is het mijn wens dat mensen thuis komen in hun hart, zeker NU in deze tijden heel erg belangrijk. Dankbaar ben ik dat ik dit elke keer weer kan en mag doen. Zo heb ik afgelopen vrijdag een Drumcirkel gegeven aan 11 jongens en 1 meisje, wauw, zo mooi om ze steeds meer in hun Hart te zien komen. En dat fantastische werk doe ik al 10 jaren lang, het is een feestje waard! Dat gaat gebeuren op zondag 13 september. Als je wilt komen mail me dan wel want NU, in deze tijd, mogen we spelen met de regels die er nu zijn. Je bent van harte welkom.

Nu bereid ik me voor op ceremonies in Drenthe, waar we leren om op onze wijze weer ceremonie te doen. Wat onze voorouders deden, wat geweldig dat dit nu, in deze Nieuwe Tijd begint.

Dus tot 15 augustus ben ik offline 😉 . Graag tot ziens, warme harte groet, Petra.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Stilte

Wat een bijzondere tijd leven we in. De winter was lang en nat, in de lente kwam het virus. Een heftige tijd waarbij mijn Hart uitgaat naar alle slachtoffers, op wat voor manier dan ook.

Dankbaar ben ik dat ik een opleiding heb gevolgd wat ik met klanken kan doen bij rampen en calamiteiten. Direct begonnen mijn lief en ik te “klinken”, het was verrassend dat vrij snel het corona virus bij mij kwam. Het zei: “Ik ben jullie oudere broeder, ik ben gekomen met een boodschap voor de mensen. Het is nu de tijd dat de mensen weer in harmonie en balans met alle andere planten en dieren op onze Moeder Aarde gaan leven”. Hoe kunnen we dit doen? In vele profetieën wordt de huidige tijd genoemd, ik voelde dat het tijd was om naar binnen te keren. Alle stukken die naar boven gingen borrelen in deze aparte tijd te onderzoeken, herkennen, erkennen en transformeren. Het is de tijd dat we als mensheid mogen helen, dat kunnen we zelf. Het zit in ons, de bomen, de wind, het water, de stenen… als we maar luisteren en stil zijn. Graag neem ik je mee naar Oude Krachtplekken in Drenthe en Gelderland, daar is de grens met de oude kennis van onze voorouders heel dun, daar kunnen we wijsheid uit putten! Onlangs heb ik bij de Balloer Kuil in Rolde, ik ben daar vlakbij geboren, een visioen van waarschijnlijk de eerste bewoners van Drenthe gehad, de hunebed bouwers. Indrukwekkend om als een film te zien hoe zij samen kwamen en leefden vanuit de cirkel, de enige vorm waarbij we als mensen allemaal gelijk zijn, we elkaars talenten kunnen zien en waarderen.

Nu is het tijd om weer meer contact te maken met de buiten wereld, langzaam pakken we de draad op ook al is alles anders. Mocht je behoefte hebben aan helende klanken van het oudste helende instrument dat er is, de harp, dan kan je een afspraak met mij maken. De Oude Krachtplekken tochten start ik binnenkort weer. Was de afgelopen tijd enorm traumatisch voor je? Ik kan je helpen door een luisterend oor of het trauma met behulp van de drums los te maken zodat er weer ruimte in jou komt. In onze Harten zijn we vrij, in onze Harten is heling altijd mogelijk, kan jij in je Hart zijn en blijven?

Blauwe Veer, oude talisman van liefde heeft rust genomen en is de stilte ingegaan. Net als de ijsvogel, kom ik opeens flitsend te voorschijn, doe wat ik kan en mag doen en trek me weer terug. Zoals afgelopen “Bevrijdingsdag 5 mei”, opeens werd ik gevraagd om een drumcirkel te geven, het was geweldig en we hebben goede trillingen de wereld ingebracht!Wie weet zie ik je snel en lopen we even samen ons Pad, het Pad van het Hart.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Imbolc is voorbij.

Wat een geweldige Imbolc was dit voor mij. Steeds meer maak ik verbinding met onze verre voorouders en stem af hoe zij het leven leefden en vierden. Een leuke uitdaging om te kijken wat nu resoneert voor mij en hoe ik hier in deze tijd vorm aan wil en kan geven. Imbolc, het eerste seizoensfeest van het jaar, precies tussen Midwinter en de Lente equinox in. Onze voorouders dansten om de akkers heen om de boze geesten te verjagen, voor vruchtbaarheid en te vieren dat het lente groen weer terug komt. Het is ook de tijd van reiniging, de schoonmaak, Februare is het Latijnse woord voor schoonmaken. Ik ben begonnen met het hele huis schoon te maken en een lekkere groene erwtensoep te maken. Ons Imbolc altaar bestond uit 3 potjes met sneeuwklokjes en witte druifjes, 1 groene kaars en 1 witte kaars. De groene kaars als symbool van de lente groen die er aan komt, de witte kaars als symbool voor de reiniging. Mijn man en ik zijn heerlijk in de natuur geweest. Zondag hebben we een dag heel goed voor onze buik gezorgd door een dag te sap vasten. Gisteren heb ik een dag alleen water gedronken. Een fijne manier om mijn stofwisseling een dagje vrij te geven. Ik ben in diepe meditatie gegaan en heb gebeden. Er kwamen een paar antwoorden op vragen die ik had. Ik heb mijn plannen voor de komende tijd doorgenomen. Dit voelt erg goed. Ik ben benieuwd hoe jij Imbolc hebt ervaren.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

ZOmers gevoel

Heb jij ook zo’n zomers gevoel?

Warme nachten, geen jas aan, lekkere luchtige kleding. Ik vind het heerlijk!

De zweethut die ik gevolgd heb tijdens de Midzomer energie was geweldig. De drummer en ook zanger kon op het laatste moment de zweethut niet in en ik werd gevraagd. Het was een bijzondere ervaring. Elke keer werd iets gezegd of gebeden waar ik dan weer een lied bij kende dat naadloos aansloot, ongelofelijk! Het was een super hete hut maar de tijd ging heel erg snel. Ik had een paar moeilijke momenten die ik kon doorleven en aan Moeder Aarde gaf. De stenen gaven me veel steun. Ik heb een hectische tijd gehad, mijn moeder is onlangs overleden. Het blijft vreemd dat ze niet meer hier is ook al heb ik er vrede mee. Het was zo goed om ceremonie te doen, alles op een spirituele wijze een plekje te geven, ik ben dankbaar. En het zingen en drummen? Dat ging gewoon vanzelf, alsof ik het niet was 😉 .

Ik wens jullie een heerlijke zomer. Zonnige groet uit Epe, Petra.

 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Midzomer in deze Gouden Tijd

Wat is het  een heerlijke dag!

Wat ben ik dankbaar dat we een prachtige zomer hebben met af en toe een frisse bui en heldere zon. Ik wens dat de natuur het goed mag hebben.

Vandaag is een krachtige dag, de langste dag van het jaar! Hoe verbind jij je met je eigen wortels? Het is de tijd dat we onze oude Inheemse kennis en wijsheden weer de wereld inbrengen. Ik ga dat morgen doen met een klein groepje vrienden. Samen komen, delen met de praatstok, op een Nederlandse manier een zweethut volgen. Wat mij betreft kan alles, mijn Hart kent geen verschil of ik nu een Nederlands lied zing of een Lakota lied, het gaat om mijn intentie. Ik heb er zin in.

Iedereen wens ik een krachtige, helende en transformerende Midzomer, op een manier die bij jou past ;-).

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Midzomer

Het is bijna Midzomer, voel jij ook de natuur in jezelf borrelen en bruisen? Er zijn vele Midzomer vieringen, onze voorouders hebben deze langste dag van het jaar altijd geëerd met rituelen en ceremonies. Wat ga jij doen? Ik begin zaterdag met deelname aan een zweethut ceremonie, MAANdag is het thema bij de Vrouwencirkel van mij natuurlijk ook de Midzomer, de energie is dan al voelbaar. Woensdag wens ik mee te doen aan een Midzomer ritueel in Zeist en dan ook nog op zaterdag 1 juli op de Mystical Fantasy Fair een Midzomer feest! Wat heerlijk allemaal… alleen vraag ik me af wat jij doet. Je kan natuurlijk op zoveel verschillende manieren bij de Midzomer stil staan. Waar je ook bent, ik wens je een mooie Midzomer viering en een heerlijke zomer! Zonnige groet, Petra.

 

“De zomerzonnewende komt eraan: woensdag 21 juni 16:38 uur. Dit jaar vieren we die prachtige dag vol licht in het groene Zeist. Vanaf 17 uur ben je welkom, en 18 uur starten we. Einde rond 21 uur.

Een krachtig moment voor transformatie. Voor viering van de zomer, de zon, van het volle leven.

Dit keer is het een extra event van het door ons recent gestarte platform Nieuwe Waarde Creaties: Gerah Lankhuijzen, Ariane Miller en Marnix Lamers. Alle drie zijn we al meerdere jaren nauw betrokken bij Wodans wende-vieringen in Hilversum en omgeving.

Dit keer staat de zonnewende dus ook in het teken van waardecreatie, vanuit ons hart. Vanuit het verlangen vormen van bedrijvigheid te creëren en uit te bouwen die het geheel dienen en niet exploiteren. Lees daarover meer op www.nieuwewaardecreaties.nl.

En dat nu op een zomerse, feestelijke en speelse manier.
Deelname naar draagkracht: € 9, € 18, of € 27 plus € 1 ticketkosten.”

Ben je er ook bij? Aanmelden: www.customerview.nl/nwc.

 

 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Verslag van het Resonar Embodied Meditation concert

Eigenlijk zijn er geen woorden voor, het was geweldig! Iedereen ging opgeladen en ontspannen weer naar huis. De beelden spreken voor zich, op 23 september geven we weer een concert. Details volgen nog maar je bent van harte welkom!

concert 14-5

concert 14-5

Concert 14-5 3

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

‘Re-Sonar’ Embodied Meditation concert!

Zoek je ontspanning op een hele bijzondere diepgaande wijze? Kom dit eens ervaren. Noya Nachmany is een heel bekwame yoga docente die zich heeft gespecialiseerd in klanken en beweging en speelt verschillende gongs, Hendrik Hobbelink komt met zijn gitaar, ik kom met een aantal drums, harp en nog meer! Een schitterend cadeau voor jezelf! Even uit de sleur van alledag, Moederdag of niet, laat je verrassen en verwennen!

concert

Embodied meditation concert

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Lente Equinox!

Geniet jij ook zo van de eerste lente dagen? De prachtige bloeiende bloemen en bomen? Dat eerste viooltje in je tuin? Elk jaar weer een wonder na die lange donkere winter.

Op MAANdag 20 maart is het precies de Lente Equinox, de dag en de nacht zijn op deze dag even lang. Dit heeft een bijzondere energie dat onze voorouders ook voelden en vierden. Het is tijd om dit weer te gaan vieren, met vrouwen, in een DRUMcirkel op een fijne rustige plek.

MAANdag 20 maart is het de Lente equinox! We gaan dit vieren met alleen maar vrouwen op een bijzondere manier…. 
13 drums en de Moederdrum Zilvermaan staan klaar. Op je gevoel kies je een drum uit, in de heilige tabak stoppen we onze intenties en wensen. We gaan drummen, zingen, klinken en wie weet wel dansen! 
Halverwege is er tijd voor stilte, verbinding met de Maan en de start van de lente, de lente Equinox die onze verre voorouders ook altijd vierden. 
Vanaf 19 uur staat thee met iets lekkers klaar.
Geef je tijdig op, fijn als je dit bericht deelt… 
Bij elke vrouwencirkel doe ik een waterceremonie, omdat vrouwen en water zo sterk met elkaar verbonden zijn. Je kan een flesje meenemen om na afloop wat water mee te nemen. Ik zorg er in elk geval voor dat er water mee gaat naar volgende Waterceremonies. 
We zullen ons verbinden met alles wat er is in jou en in de wereld voor verbinding, rust, kracht, heling, transformatie en wie weet nog meer.

Je kunt altijd je eigen drum of ander instrument meenemen.

Handig als je makkelijke kleding in laagjes aantrekt, je kan het lekker warm krijgen!

Plaats: Vrederustlaan 24 Delfgauw
Kosten: €15,00.
Tijd: 19.30-22.00 uur
aangezien ik nu voor ceremonie in het buitenland ben kan je het beste opgeven via een persoonlijk bericht op Facebook, mijn naam is daar Petra Anjani Moonflower of stuur een whatsapp

Moederdrum Zilvermaan

Moederdrum Zilvermaan

naar 0653612782.

Mooie vrouw, voel jij ook de roep in je Hart? Samen komen, samen dromen/drummen, samen de Lente Equinox vieren! Wees WELKOM!!! Zonnige lente groet, Petra.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

8 maart Internationale Vrouwendag

Afbeeldingsresultaat voor Sisterhood

Door de beweging die begonnen is in Standing Rock wordt er regelmatig een oproep gedaan voor een gezamenlijk gebed, ceremonie of het maken van intenties… Afstand bestaat niet! http://www.aboxofsecrets.com/SR.pdf

8 maart is het Internationale Vrouwendag, een groep die in verbinding is met Standing Rock doet een oproep aan ALLE vrouwen op de hele wereld! http://women.unify.org/

Op woensdag 8 maart om 19 uur met vrouwen bij elkaar te komen, voor het Zusterschap, in cirkels om onze liefde, wijsheid, kracht, licht en nog veel meer de wereld in te sturen. Voor een betere wereld. Je kunt ook zelf aansluiten en een cirkel organiseren. Dit voelt zo goed, hier doe ik graag aan mee. Dus voor 1 keer niet op de MAANdag maar op de WOENSdag een Vrouwencirkel. Vanaf 18.30 uur kan je binnen komen, ik zorg voor soep, als je van ver komt neem dan wat te eten mee voor jezelf of om te delen.

Plaats: Kievitsbloem 19 Nootdorp

Kosten: €7,50

Tijd: 18.30-20.00 uur

Van te voren opgeven via petrastaal@blauweveer,nl of bel me 0653612782.

 

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen